6986637759 Βασιλική, Λευκάδας amtlefkada@gmail.com
hero image

 

 
 
 

Advanced Massage Therapy
Μασάζ Λευκάδα


Υπηρεσίες

 
 
 
  Το μασάζ είναι μια αρχαιότατη πρακτική που έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί μέσα από τους αιώνες ως ένας αποτελεσματικός τρόπος ανακούφισης, χαλάρωσης και ευεξίας. Με τη χρήση αρωματικών έλαιων, ειδικών τεχνικών και επιδεξιότητας, το μασάζ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο βίωμα που ευνοεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.  
     
  Τα οφέλη του μασάζ είναι πολλά και ποικίλα. Από την ανακούφιση των μυών και των αρθρώσεων έως τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και την αύξηση της ευεξίας γενικότερα, το μασάζ αποτελεί έναν τρόπο να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να αντιμετωπίζουμε το άγχος και το άγχος της καθημερινής ζωής.  
     
 
 
 
   
 
     
  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
 
     
 
     
   
 
     
  ΑΝΕΤΟΙ & ΚΑΘΑΡΟΙ ΧΩΡΟΙ
 
     
 
     
   
 
     
  ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
 
     
 
 
 
     
     
 


Απολαύστε τα οφέλη του μασάζ στο χώρο μας
και αφεθείτε στις ευεργετικές επιδράσεις του, αφήνοντας το σώμα και το πνεύμα σας να ανανεωθούν και να αναζωογονηθούν.

 

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ, ο μασέρ εφαρμόζει διάφορες τεχνικές με σκοπό να χαλαρώσει τους μυς, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να απομακρύνει την ένταση και το άγχος από το σώμα. Τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούνται συχνά στο μασάζ ενισχύουν την ευεξία και τη χαλάρωση, προσφέροντας ένα ευχάριστο αισθητικό περιβάλλον.

 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Μασάζ
  Χαλαρωτικό μασάζ
  Deep tissue massage
  Λεμφικό μασάζ
  Μασάζ με ζεστές πέτρες
 Μασάζ κυτταρίτιδας
 
 
 
 
 
     
  ΣΑΟΥΝΑ

Μέσα σε έναν χώρο αφιερωμένο στην απόλαυση και την ανακούφιση, η σάουνα προσφέρει ένα ταξίδι βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Με βάση την αρχαία φινλανδική παράδοση, η σάουνα είναι περισσότερο από ένα απλό μέρος για να ζεσταθεί κανείς. Είναι ένας χώρος για να απαλλαγείτε από τις τάσεις της καθημερινής ζωής, να επαναφορτίσετε το σώμα και το πνεύμα σας, και να ανακαλύψετε την ευεξία μέσα από την αίσθηση της ηρεμίας και της ευεξίας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ